Ornamente Fier Forjat
 

Total 0 RON

Cos de cumparaturi

0747 127 292 / 0724 604 236

Piata ofera nenumarate posibilitati pentru imprejmuire. Nu este de neglijat oferta pentru poarta si gard din fier forjat.
Puteti alege o poarta simpla executata din tabla metalica, aceasta va salva intimitatea curtii D-voasrtre. Pentru infrumusetarea portii puteti folosi elementele noastre din fier forjat de la sectiunea ornamente decorative.
Ele pot fi aplicate pe tabla portii modeland in modificand complet aspectul portii.
Pentru a-i da curbura de sus a portii puteti alege din gama noastra de coronament la porti si garduri .

Daca va doriti o poarta din fier forjat clasic atunci primul lucru la care trebuie sa va ganditi este profilul din care doriti sa fie executat . Poate fi din bara plina-patat plin sau bara goala - teava. Si bara plina si bara goala exista pe patrat sau pe rotund .
Toate profilele pot fi simple sau amprentate si de diferite dimensiuni. Amprentate insemnand batute pe margine.

Dupa ce v-ati decis  asupra profilului urmeaza sa alegeti modelul dorit. Puteti alege din gama de ornamente centrale, produse de dimensiune mare care pot fi usor puse pe poarta sau gard.
Cu ajutorul acestor elemente din fier forjat puteti avea cea mai frumoasa imprejmuire la casa D-voastra.

Pentru stalpii de la gard si poarta gasiti o multitudine de elemente si capace care nu doar acopera stalpii dar si ii transforma in stalpi ornamentali.

Varfurile din fier forjat sunt indispensabile pentru poarta si gard. Exista o varietate mare de varfuri din fier forjat, le puteti alege pe cele care se combina cu modelul portii, pentru a crea poarta dorita.

Indiferent  ce material alegeti pentru  poarta si gard, modelul acestora trebuie sa fie in armonie cu casa si cu gradina. La fel de important este si inaltimea portii si gardului, daca aveti o parcela mica de pamant atunci o poarta inalta v-a umbri gradina.