Ornamente Fier Forjat
 

Total 0 RON

Cos de cumparaturi

0747 127 292 / 0724 604 236

Feronerie

In DEX cea mai uzuala explicatie pentru feronerie este urmatoarea:
Lucrare artistică executată din fier prin ciocănire sau prin deformare la cald, din care rezultă grilaje ornamentale, balustrade etc.

Fier forjat

Fierul forjat constituie in primul rand dovada fiabilitatii si frumusetii insa nu mai putin important este si siguranta oferita.

Fier forjat - Istorie

 Prelucrarea artistica a metalului ocupa un loc important in istoria artei decorative. Forjarea  ca un mod stravechi de a prelucra metalul a inregistrat o perioada de inflorire in sec 16-18.

Ce este fierul forjat?

Conform celei mai simple definitii ale “fierului forjat” acesta  este  tipul specific de fier si materialul traditional al fierarului. Fierul lucrat, literar inseamna fier forjat , termen care se refera la metoda de fabricare a metalului prin lucrarea lui repetata sub actiunea ciocanului.

Elemente fier forjat

Cea mai mare gama de elemente din fier forjat si ornamente din fier forjat la preturi mici

Ornamente fier forjat

Ornamente centrale, medalioane Brauri pentru balustrade si porti Ornamente "C" si "S" Silduri si Manere ...

Elementi fier forjat

Toti elementii din fier forjat ai unei mobile sau ai unui interior, de la zabrele pana la porti, prelucrate manual sau cu ajutorul unor masini sunt unice.

Ornamente garduri

Unele ornamente pentru garduri si porti:    Nituri, Balamale ,Zavoare   Coronament la porti si garduri

Balustrade fier forjat

In mod frecvent balustrada din fier forjat este apreciata din punct de vedere estetic, dar nu trebuie sa uitam ca rolul ei este, in primul rind, acela de protectie. Daca doresti sa-ti creezi propria balustrada din fier forjat trebuie sa stii cu ce incepi si cum ar trefui facuta. Cu acest articol noi incercam sa te ajutam dar decizia iti aparti...

Poarta, gard din fier forjat

Indiferent ce  poarta si gard din fier forjat alegeti, modelul acestora trebuie sa fie in armonie cu casa si cu gradina.

Varfuri gard fier forjat

Varfuri pentru porti si garduri  Capace pentru porti si garduri. Fierul forjat la momentul actual reprezinta un element decorativ pentru majoritatea caselor, deseori fiind folosit in arhitectuara bisericilor, teatrelor si muzeelor.

Lucrarile lui Gaudi

Prelucrarea fierului este o traditie catalana din timpurile stravechi pe care Gaudi cu usurinta a incorporat-o in lucrarile sale ca un element decorativ si structural. El a avut parte de sustinere din partea mesterilor de breasla care au acceptat bucurosi propunerea lui de a reinvia tehnicile si stilurile vechi ale fierului forjat. Gaudi a ut...